Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00

Graflantaarn in brons, smeedijzer, en RVS

Kaarsen laten een lichtje branden in donkere tijden: ze stralen warmte uit en geven troost. Wilt u een kaars branden bij het graf of de herdenkingsplek van een dierbare? Grafdecoraties.com verkoopt hiervoor verschillende graflantaarns in brons, smeedijzer, en RVS.

Diverse klassieke en moderne graflantaarns

Wij hebben een groot assortiment, waarbij u de keuze heeft uit verschillende stijlen en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke bronzen graflantaarn of juist voor een moderne lantaarn in RVS. Daarnaast bieden wij graflantaarns aan die verzinkt en gecoat zijn, deze zijn leverbaar in de kleuren zwart en grijs.

Alle graflantaarns worden door onze leverancier in Oostenrijk met de hand gemaakt, waardoor onze producten kwalitatief hoogwaardig zijn en aangepast kunnen worden naar uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een graflantaarn in het brons gezien, maar wilt u deze graag in RVS bestellen? Wij willen dan graag voor u bekijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen of wilt u een graflantaarn op maat bestellen? Neem contact op door te bellen naar 06-14027136 of door een e-mail te sturen naar info@grafdecoraties.com