Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00

Handgemaakte grafkruizen van brons, smeedijzer, en roestvrijstaal

Hoogwaardig, kwalitatief, en mooi afgewerkte grafkruizen. Grafdecoraties.com levert kruizen direct geïmporteerd van de fabrikant. Wij hebben een groot assortiment handgemaakte kruizen van brons, smeedijzer, en roestvrijstaal.

Van modern gestileerd tot rijkelijk versierd

Het aanbod grafkruizen varieert van modern gestileerde kruizen tot rijkelijk versierd. De kruizen worden gemaakt van brons, smeedijzer, of roestvrijstaal waardoor ze bestand zijn tegen allerhande weersinvloeden.

Wij leveren direct van onze fabrikant in Oostenrijk, waar alle grafkruizen met de hand gemaakt worden. Hierdoor zijn de kruizen kwalitatief hoogwaardig en kunnen ze aangepast worden naar uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een afwijkende afmeting in gedachten of wilt u een ander materiaal gebruiken? Eventueel kunnen elementen van de grafkruizen onderling gecombineerd worden om tot het gewenste product te komen. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen of wilt u een grafkruis op maat bestellen? Bel naar 06-14027136 of stuur een e-mail naar info@grafdecoraties.com. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.