Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00

Grafdecoraties in brons: mooi en sereen

Voor grafstenen en urnenmuren zijn verschillende grafdecoraties te krijgen, hierbij kunt u denken aan lantaarns, kruizen, vazen e.d. De decoraties worden met de hand gemaakt.

Een grafdecoratie is niet zomaar een versiering, maar veel meer een waardevol symbool. Een tastbare bundeling van uw zorg en waardering voor de overledene. Met een grafdecoratie maakt u een graf of urnenmuur echt persoonlijk.

Deco-Winkel heeft verschillende decoraties in het assortiment, bijvoorbeeld een engel in brons, een plaquette met een Christus of Maria beeltenis, of een mooi bewerkte roos. De decoraties worden met de handgemaakt door onze fabrikant in Oostenrijk. Er wordt voornamelijk gewerkt met brons, omdat met dit materiaal de details mooi en verfijnd worden vormgegeven. Daarnaast worden de grafdecoraties afgewerkt met blanke lak om het oxideren te voorkomen. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 en 3 weken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 06-14027136 of door een e-mail te sturen naar info@grafdecoraties.com